speaker-info

Samir Fighil (NL)

Aanstekelijke lach, fijne comedian

Actieve jongen, die Samir. Hij staat al jaren op het podium en is een graag geziene gast in het stand-up circuit. Zijn stijl is observational comedy en hij heeft een liefde voor typetjes neerzetten. Die twee combineert hij niet alleen heel kundig, maar ook met aanstekelijk plezier. Hij vindt het belangrijkste om zijn publiek aan het lachen te maken. Een hele sympathieke, leuke comedian, met verdomd goede verhalen. Een feest om naar te kijken.

Samir is naast comedian ook producent. Zijn Nijmeegse show East Side Comedynight is een comedyshow die er in slaagt om mensen die anders nooit naar het theater gaan in de rode stoelen te krijgen. Ook daarin zie je zijn liefde voor het vak terug, in bredere zin dan alleen als entertainer. En wie in Nijmegen woont moét deze avond kennen, want het is al jaren een groot succes. Onder comedians staat de show bekend als een heerlijke plek om te spelen, mét warm ontvangst door de host Samir.

 

Samir Faghil draagt humoristische columns voor in het televisieprogramma De Halve Maan van de NTR.

 

 

 

Samir zien?

Dat kan op:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.