speaker-info

Ronald Smink (NL)

Geniale absurdist met rubberen mimiek

Ronald Smink, nooit van gehoord? Zonde! Want dit is nou echt een comedian die je een keer moet ontdekken: geniaal absurdistisch met onnavolgbare gedachtestromen en intens grappig. Na zijn optreden sta je buiten met je oren te klapperen. Waar haalt hij het vandaan?

Ronald Smink is lid van Comedyhuis en overal in het land te zien. De Volkskrant vertelde over Ronald: ‘verwart het publiek in de traditie van Herman Finkers, maar dan harder en sneller’. Smink won ooit de publieks- én juryprijs van het Groninger Cabaret Festival:dus dan moet iemand wel verdomde goed zijn. En dat is Ronald. Groot gevoel voor timing, enorme discipline en een rubberen mimiek. Kortom, Ronald Smink is een groot talent. Je loopt straks gegarandeerd de zaal uit met zo’n gevoel van ‘waarom heb ik deze comedian nog niet eerder gezien??’ Veel plezier alvast!

Mijn sessies

Zie Ronald hier...

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.