speaker-info

Rahul Kohli (UK)

Hij e-mailt zelfs leuk.

Rahul Kohli is een bijzonder energieke, eigenwijze comedian. Nog niet zo lang bezig, maar niet van het podium weg te slaan. We hadden al veel lol met hem op de email; hij stuurde ons persfoto’s waarvan eentje van hem met een middelvinger omhoog. En dat voor een Brit, oh my! Prettig gestoord; dat vinden we leuk (Ja, we zijn waarschijnlijk de eerste die hem boeken en díe foto plaatsen. We hopen het!)
Rahul is zoals gezegd pas een paar jaar bezig met comedy, en eigenlijk nog een broekie, maar hij staat er met verve! Op het grootse Edinburgh Fringe Festival viel hij op doordat hij zijn show een flinke schep inhoud had gegeven. Hij heeft lef, die Rahul:

Kohli is not just performing for laughs; he is attempting to create some real art. He discusses racism, terrorism, homophobia and sexism, keeping things light even in the more tense moments, and without ever letting the comedic momentum fall away‘, dat tikte een recensent van Broadway Baby, die hem had gezien op de het Fringe Festival. Niet slecht, toch?

Comedians met zoveel pit werpen zichzelf meestal voor de leeuwen in allerhande wedstrijden, zo ook Rahul. Hij haalde de halve finale van Fosters So You Think You’re Funny Award 203, werd de Fosters Golden Jesters Comedian of the Year in 2014 en haalde de finale bij de Harrogate Comedian of the Year 2014 Award. Rahul Kohli was te zien bij de BBC Asian Network’s Big Comedy Night.

‘Go and see this show, comedy needs more Rahul Kohlis‘ **** (BroadwayBaby.com)

Kortom, ga het zien!

Rahul in levende lijve zien?

Dat kan op:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.