speaker-info

Pieter Jouke (NL)

Talig, intelligent en goed doordachte grappen

Het is een beetje een strebertje, die Jouke, dat moet gezegd worden. Hij doet alles, van televisieoptredens tot theatertours, rent marathons op het podium en eraf. Maar Pieter Jouke is niet meer weg te denken uit de comedyscene. Want hij kan wel wat: met zijn intelligente grappen en taligheid brengt hij prachtige comedy.  Het is een perfectionist, en dat vertaalt zich in goede voorstellingen. Kijk maar eens wat over zijn avondvullende voorstelling werd gezegd:

“Pieter Jouke laat je luisteren, nadenken maar vooral veel lachen.” – ****
(Jiska van Sprang 1erang.nl)

“Aan al geslaagde grappen knoopt hij doorlopend onderliggende komische toevoegingen vast.” – ****
(Dagblad van het Noorden)

“Jouke is uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn.” – ****
(NRC)

Kijk, dat is ook iets om trots op te zijn. Wie zin heeft in comedy van een creatief brein en taalliefhebber, voor wie houdt van grappen die niet uit de losse pols zijn geschud maar doordacht en gepolijst zijn: Pieter Jouke gaat je een fantastisch optreden geven. Zeker weten.

Pieter Jouke zien?

Dat kan op:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.