speaker-info

Pepijn Schoneveld (NL)

Eerlijke comedy, met sausje villein en zelfspot

‘Schoneveld speelde in 2009 voor het eerst in Nederlandse televisieseries, onder andere in Gooische vrouwen, waarin hij een agressieve jongen speelde’, staat op Wikipedia. We kunnen ons dat absoluut niet voorstellen. Want Pepijn Schoneveld is zo’n comedian waar je een glimlach van op je gezicht krijgt, vanaf het moment dat hij het podium op komt lopen. Hij vertelt anekdotes uit zijn leven, geeft zijn mening en dat onder een sausje van heerlijk vileine betweterigheid zoals Marc Marie dat ook wel kan hebben. Zijn grappen zijn origineel en treffend, zelfspot staat bij hem bovenaan het menu. Ja: Pepijn Schoneveld is gewoon een hele leuke comedian.

“Pepijn schetst herkenbare situaties en staat dichtbij het publiek, waardoor je geen moment je aandacht verliest” – **** (Recensie 1erang.nl)

“Zelfspot en de onderonsjes met de zaal vormen de kracht van Pepijn Schoneveld.” (Noord Hollands Dagblad)

Pepijn Schoneveld komt oorspronkelijk uit het kleine Twello. In 2009 studeerde hij af aan de Amsterdamse toneelschool en kleinkunstacademie. Pepijn maakte meerdere avondvullende shows, stond op de Parade en acteerde o.a. in Het Klokhuis, Gooische Vrouwen, Sorry Minister, Moordvrouw, Feuten en in 2014 speelde hij in de populaire jeugdserie Spangas. Hij maakte zijn debuut met de voorstelling ‘Meneer Jongetje’ in 2013.

Pepijn zien optreden?

Dat kan op:

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.