speaker-info

Max (NL)

Topcomedian met tempo

Tempo, tempo, tempo: bij Max van den Burg zit je als publiek op het puntje van je stoel. Want Max is een comedian die je geen minuut loslaat. Hij ramt de observaties, doorspekt van goede grappen, de zaal in. Max van den Burg is pretentieloos. Gewoon een bijzonder vrolijk type dat daar over het podium heen stuitert. Je gaat meteen van hem houden. En hij is boven alles een kei in acteren: typetjes, stemmetjes, hij weeft het naadloos in zijn show. Hij is dan ook al jaren professioneel comedian.

Max van den Burg speelt door het hele land, met zijn solo en in line-ups van de grote comedyclubs. Maar je kunt hem ook kennen van zijn acteerwerk in Van God Los, Rambam, Flikken Maastricht, Spangas en New Kids Nitro. En, hij won een Rembrandt voor de Beste Filmhitsong 2012 met Corrie Konings, de satirische schlager ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken’.

Wil je weten op welk tijdstip deze comedian speelt? Check ons blokkenschema hier.

Max zien?

Check hem hier:

UICF – Dag 2 – 7 april 2017

TivoliVredenburg

Het UICF is op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Tickets nu te koop mét korting!