speaker-info

Mark Waumans (NL)

Droge humor, rake grappen.

Mark Waumans loopt nu een paar jaar mee in het Nederlandse stand-up comedy circuit. Met zijn lange lijf en bril had eigenlijk niemand een idee dat hij behoorlijke performance-ervaring had, lang, lang geleden. Als rapper! Het was een tijdje de grote ‘wist je dat..’ in de backstage van menig comedyclub.
Maar genoeg daarover, Mark is inmiddels een hele vlotte comedian geworden die bekend staat om zijn hoge grapdichtheid en droge stijl. Met weinig tierelantijntjes en slordigheden brengt Mark stevige comedy, gewoon hard lachen, dat ga je.

Mark Waumans stond in de finale van de Culture Comedy Award 2015 op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 won Mark de publieksprijs.

Uit het juryrapport: “Hij vertelt vlot en met een uitgestreken gezicht. In hoog tempo vuurt hij anekdotes en sterke grappen op ons af.”

Uit een recensie in 8weekly; “Minimaal met groots effect. Slechts bijgestaan door een enkele spot en zijn bril, voert hij zijn hele show op binnen de vierkante meter.”  <- Mark Waumans is niet heel beweeglijk op het podium, dat is een beetje inside information. Het is niet dat het podium een vierkante meter was… 🙂

Stiekem benieuwd naar de rapvideo? Aw, oke, hier is ‘ie dan:

Mark zien?

Dat kan op:

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.