speaker-info

Lonneke Dort (NL)

Droogkomische liedjes van een professional

We mailden Lonneke Dort: ‘wil je spelen?’
‘Ja!’
‘Wat ga je doen?’
‘Liedjes!’ zei ze.

Lonneke Dort is druk met de halve finalistentour van het AKF (ze is in de running voor de Wim Sonneveldprijs) en met al haar projecten, maar ze staat mooi ook op het Utrecht International Comedy Festival. Lonneke draait al een hele tijd mee. In 2011 won ze het Utrechts Cabaret Festival, en toen had ze al het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival gewonnen. Ze stond afgelopen jaar op De Parade, op Het Wilhelmina Huiskamerfestival, en deed tussendoor nog even mee aan de Bossche Band Battle met haar band. Druk, druk, druk.

Lonneke Dort neemt haar gitaar mee en brengt pretentieloos de meest droogkomische liedjes ten gehore. En niet van die ‘oh, ik heb wel een keer geglimlacht’-nummers, nee: Lonneke Dort heeft een arsenaal aan humor en is niet bang die te gebruiken. Je zult enorm genieten van dit blijvertje in cabaretland: Lonneke Dort. Leuk dat ze er is!

Lonneke zien?

Dat doe je hier:

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.