speaker-info

Kwame Asante (UK)

'One to watch' Time Out London

Deze comedian hebben we opgepikt uit het Britse clubcircuit. Zo’n echte promising comedian: nog maar kort bezig, ramvol talent, relaxed op het podium alsof hij nooit anders heeft gedaan.
Kwame Asante is geboren in Londen, en verhuisde op 9-jarige leeftijd naar Kent. Hij begon in 2010 met optreden en viel op door zijn relaxte stijl en sterke grappen. Weinig beginners stonden zo ontspannen op het podium. Het ging hem goed af, stand-up comedy, en in 2012 won hij de Chortle Student Comedian Of The Year Award. Dat is een hele fijne start. Hij stond op het Fringe Edinburgh comedy festival, heeft een solo-programma dat erg goed wordt ontvangen en als kers op de taart noemde Time Out Magazine London Kwame Asante “one to watch”. Doen we. En we willen dit aanstormend talent graag naar Utrecht halen. Buitenkansje voor wie houdt van nieuw, nog niet zo gepolijst en veelbelovend.
Anderen over Kwame Asante:

“An impressively poised and relaxed young comic with a fine sense of timing. A natural , he is sure to go on to better things.” (Steve Bennett, Chortle)

“Hilarious” (Loaded)

“Kwame Asante’s softly spoken delivery belied a slick wit and sharp writing” (Leicester Mercury)

“A charismatic young stand-up … he’s rapidly becoming a circuit favorite.” (Time Out)

Kwame Asante zien?

Dat kan op:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.