speaker-info

Jennifer Evenhuis (NL)

Zelfs Micha Wertheim is fan

Jennifer Evenhuis is comedian en actrice. Met haar originele invalshoeken, komische mimiek en onhandig-vrolijke vertelstijl zet Jennifer keer op keer heerlijke optredens neer. Ze heeft een unieke eigen stijl, die haar op het lijf geschreven is. Soms zijn grappen van comedians inwisselbaar; iedereen zou ze kunnen vertellen. Bij het festival zijn we op zoek naar comedians met een heel eigen geluid: daarom hebben we Jennifer Evenhuis.

Jennifer speelde door het hele land, in theaters en in comedyclubs. Ze stond onder andere met cabaretgroep ‘de Bloeiende Maagden’ op het podium, op De Parade en speelde bij stand-up comedy gezelschap Comedytrain, het impresariaat van Toomler.

“Jennifer Evenhuis is knettergek. Of toch niet?’ (Micha Wertheim)

 

Jennifer Evenhuis zien?

Dat kan op:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.