speaker-info

Jacob Spoelstra (NL)

Nuchtere Fries met topgrappen

Jacob Spoelstra heeft iets op zijn naam staan waar we toch allemaal best wel jaloers op zijn: hij heeft opgetreden op de EO Jongerendag én op Lowlands. Dan slaap je als comedian best lekker ’s nachts. Jacob is dan ook een hele fijne comedian. Als iemand een keer tegen je begint over dat stand-up altijd zo grof is, dan moet je Jacob Spoelstra een keer meenemen. Tegendeel bewezen. En dan nog dat Friese accent erbij. Ja, Jacob is nét even anders.

Jacob Spoelstra is één van de vaste speler van het Comedy Café Amsterdam, en was te horen op diverse radiostations zoals 3FM, Radio 2 en Radio Veronica. Hij was te zien op specials van Comedy Central en 101TV. Ook speelde hij mee in de Grote Improvisatie Show samen met Tijl Beckand en Ruben van der Meer.

Wil je Jacob bewonderen?

Doe dat dan hier...

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.