speaker-info

Huge Davies (UK)

Gitzwarte humor in een muzikaal jasje

Huge Davies is zonder twijfel één van de meest veelbelovende acts van Groot Brittannië. Met zijn unieke op maat gemaakte draagbare keyboard, gitzwarte humor, en surreëel materiaal bestormt hij momenteel de top van de Britse comedyscene en is hij hard op weg om een gevestigde naam te worden. Zo werd hij in 2017 genomineerd voor de BBC New Comedy Award, dé prijs voor comedytalent in GB en was hij al te zien op het online platform van Comedy Central.

Huge speelt al  in de grootste clubs dwars door de UK, en dat is niet verassend als je hem een keer aan het werk hebt gezien. Moeiteloos neemt hij je mee in zijn absurde muzikale wereld waar niets is wat het lijkt. Mierzoete deuntjes worden begeleid door hilarische maar inktzwarte teksten en sommige muziekgenres zullen nooit meer hetzelfde klinken nadat je de interpretatie van Huge hebt gehoord.

Na zijn musical Bendiana Jones and the Temple of Huge die hij speelde tijdens het Edinburgh Fringe Festival 2017 werkt hij momenteel aan zijn eerste avondvullend solo programma. Bij ons kun jij alvast een exclusief voorproefje krijgen en geloof ons als wij zeggen dat je deze unieke en briljante act niet wil missen!

 ‘Jet black, funny and unsettling’
Chortle

‘Clearly an act that will be going places’
Bruce Dessau

Mijn sessies

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Tickets nu te koop mét korting!