speaker-info

Guido Weijers (NL)

Topentertainer met ijzersterke grappen

Guido Weijers, wat moeten we nog over hem vertellen? Hij behoort in het Nederlandse comedywereldje tot een van de grote namen. Hij staat voor uitverkochte zalen. Zijn oudejaarsconference (en dat waren er veel) trokken vaak meer dan een miljoen kijkers.

Guido Weijers is maatschappelijk betrokken, speelt vol energie en is niet bang de grenzen op te zoeken van wat nét een beetje schuurt. Hij is bovenal een entertainer en showman. Om hem in een line-up show te zien, ongepolijst, zonder de opsmuk van een theatertour of televisieconference is een buitenkans.

Guido Weijers begon zijn carrière met een publieksprijs op het Camerettenfestival. Met zijn eerste voorstelling speelde hij meer dan 350 keer in theaterzalen door het hele land, zoals het Oude Luxor en De Kleine Komedie. Hij speelde o.a. voor de troepen in Uruzgan en ja, eat your heart out Roel C. Verburg: Guido Weijers werd in 2008 verkozen tot meest sexy vegetariërs van 2007.

Guido Weijers zien?

Hij speelt op:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.