speaker-info

Fabian Franciscus (NL)

Raar, anders, eigen.

Fabian Franciscus is een beetje een apart mannetje. Hij begon jaren geleden aan stand-up comedy, was te vinden op kleine podia door het hele land. De afgelopen tijd wordt het interessant: Franciscus begint een duidelijke eigen stijl te ontwikkelen en zichzelf helemaal te vinden op het podium. Karakter-comedy is het genre, en wanneer goed uitgevoerd levert dit tranen-over-je-wangen-rollende comedy op. Franciscus’ zoektocht naar precies dat krijgt dus van ons twee duimen omhoog.

Zijn avondvullende voorstelling, VLAFEEST, is een interessante en eigenwijze (her)ontdekking van zijn chaotische en aparte brein. We willen hem graag zien op het festival. Want we zijn dol op eigenwijs (en op vla).

In oktober 2013 heeft Fabian Franciscus het Leeuwarder Cabaret Festival gewonnen.

Fabian zien?

Dat kan op:

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.