speaker-info

Eric van der Woude (NL)

Gortdroge superheld op het podium

Eric is er voor de liefhebber van gortdroge humor en een precies goed gedoseerd schepje flauwe grappen. Op geheel eigen wijze gaat deze antiheld door het leven. Hij is niet de handigste en niet de meest charmante, maar dat houdt Eric absoluut niet tegen om met de beste wil van de wereld zich tussen de mensen te begeven. Hij is een typetje zonder dat ooit zo te hebben bedoeld; een outsider die gewoon naar het feestje gaat. En dat levert hele komische verhalen op.

Wij zijn fan van de hele eigen stijl van deze comedian, zijn fantastische grappen en zijn unieke karakter. Zijn komedie is slim, anders en boven alles verschrikkelijk grappig. In januari 2013 won Eric van der Woude zowel de jury- als de publieksprijs van de Culture Comedy Award. Hij was op RTL4 te zien bij The Comedy Factory. Regelmatig wordt hij door het Comedyhuis Utrecht uitgenodigd om te spelen in de Comedyhuis Club.

 

Eric zien?

Check hem hier:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.