speaker-info

Dian Liesker (NL)

Mooie en oprechte verhalen boordevol scherpe grappen

“Dian zet zeer sterk een grappige droge humorvolle vrouw met een prettige intelligentie neer die doet denken aan de jonge Virginia Wood”, aldus de jury van Cameretten. Ze is een bijzondere vrouw; je wint immers niet zomaar de persoonlijkheidsprijs van Cameretten 2010. Ze viel al op tijdens de Culture Comedy Award en speelde daarna twee jaar bij de Comedytrain om zich vervolgens op een soloprogramma te richten. Dat soloprogramma kwam  er in 2014 met ‘Ik blijf verdomme hier!’ waarmee zij een heel seizoen te zien was in de grote Nederlandse theaters.

Dian komt er maar niet achter of ze gek is in een gewone wereld, of gewoon is in een gekke wereld. Ze zoekt het bij zichzelf maar gaat ook met gevaarlijk gemak over haar eigen grenzen en die van anderen heen. Ze blijft verdomme hier, maar waar is hier?
Dian doet haar best een misantroop te zijn. Maar het lukt niet. Ondanks alles wil ze de mensheid steeds opnieuw een laatste kans op redding bieden. Zie haar struikelen, thuis, in haar relaties, in het park, tegenover haar weerloze kinderen en in de kroeg.
Precies daarom slaat ze om zich heen. Wat een heerlijk mens is het eigenlijk!

Dian Liesker is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van mooie en oprechte verhalen die bol staan van Dians authentieke humor.

“Dian ontroert in haar machteloosheid en overbodigheid op een gekke manier. Met een indirecte zelfspot maakt ze zichzelf hierbij innemend.” Jury Cameretten 2010

Mijn sessies

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Tickets nu te koop mét korting!