speaker-info

Bugra Gedik (NL)

Vol ideeën, energie en talent.

Deze jonge comedian draait al een paar jaar mee in het club circuit. Vanaf het begin af aan gefocust op optreden, meters maken, mensen aan het lachen krijgen. En al dat harde werken heeft z’n vruchten afgeworpen, want Bugra Gedik is een heerlijke comedian. Bugra  is eerlijk, enthousiast en heeft de leukste verhalen. Hij heeft ideeën, vindt van alles van heel veel en heeft die aanstekelijke energie om het allemaal te vertellen. Echt zo’n nieuwkomer met heel veel potentie. Je krijgt er al een glimlach van op je gezicht voordat hij begint met praten. Leuk!

Burgra Gedik was een jaar lang trainee bij Comedytrain, staat regelmatig in het Comedy Café in Amsterdam en speelde voor het Comedyhuis in Utrecht.

(Foto: Emilio de Haan)

Bugra bekijken?

Dat doe je hier:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.