speaker-info

Bram van der Velde (NL)

Natuurtalent: comedy met een scherp randje

Wie fan is van stand-up comedy kent Bram van der Velde. Dit absolute natuurtalent heeft al meer dan 10 jaar comedy-ervaring. Met zijn rauwe, vaak snoeiharde grappen, originele en snelle humor staat hij bekend als een absoluut zwaargewicht in het clubcircuit van stand-up comedy. Hij weet een harde en botte houding te combineren met groot engagement en glasheldere standpunten over politiek en maatschappij. Hij is soms confronterend, soms innemend eerlijk.

In 2004 won Bram het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival (De Gulle Lach). In 2005 won hij de jury- en publieksprijs van het AKF Comedy Concours. En hij heeft inmiddels zijn eigen comedyclub in Antwerpen: Lebowski’s. Ga er eens kijken als je in de buurt bent! Bram speelde o.a. op Lowlands en was te zien bij The Comedy Factory op RTL4.

Bram bekijken?

Ga hier naartoe:

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.