speaker-info

Berit Companjen (NL)

Grote bek, enorm veel humor.

Berit Companjen staat met liefde op het podium, je ziet het aan haar: dit is een podiumbeest. Ze is uitgesproken, vertelt uit het hart en neemt geen blad voor de mond. Niet voor niets wordt ze veel geboekt voor shows in Nederland en België: met Berit in je line-up heb je een sterke show. Naast haar comedy en cabaret kom je Berit ook vaak tegen als presentator van evenementen, want praten kan ze. Haar sterke verhalen en goede grappen brachten haar in de finale van het Groninger Cabaret Festival en van de Culture Comedy Award.

Stevige comedy, leuke interactie met het publiek (kan niet iedere comedian!) en een heel pittig karakter, dat is Berit Companjen. Een enkeltje naar haar show en je wilt de volgende keer wéér.

Kijk? Hier was Berit nog maar net begonnen en werd ze geïnterviewd voor de Culture Comedy Award . Zie je in die clip van dat optreden al hoe leuk dat gaat worden later? Nou: later is nu. Dus ga het zien.

 

 

Berit zien?

Dat kan op:

UICF Dag 1 – 31 maart 2017

TivoliVredenburg

UICF – Eerste festivaldag Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017, beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van elkaar. Het festivalterrein is vanaf 17:00 uur geopend, de shows […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.