speaker-info

Andy Field (UK)

Hilarische grappen en briljante oneliners

Nadat Andy Field in 2015 al aan de haal was gegaan met de winst tijdens de prestigieuze Chortle Student Comedy Award was hij  in 2017 finalist tijdens de BBC New Comedy Award, dé prijs voor comedytalent in Groot Brittannië (GB). Van de ruim 700 aanmeldingen bleef Andy na 6 voorrondes en 2 halve finales samen met 5 collega’s over in de finale waar de zege uiteindelijk nipt aan hem voorbij ging. Andy heeft een unieke benadering van stand up comedy en met zijn energieke en aanstekelijke stijl kun je niet anders dan hem leuk vinden.

Andy is inmiddels een bekend gezicht op de grote festivals in GB en ook de gerenommeerde comedyclubs mag hij inmiddels tot zijn vaste werkgebied rekenen. Terwijl hij aan de weg timmerde als comedian produceerde deze creatieve duizendpoot zijn eigen webserie ‘in the Tub’, waar hij veelbelovende artiesten en bandjes interviewt in zijn (hoe kan het ook anders) badkuip en vond hij ook nog tijd om een Master creative writing te behalen aan de gerenommeerde Brunel Universiteit.

Op het Edinburgh Fringe 2017 liet Andy zich van zijn meest hilarische kant zien met een gloednieuwe show heel toepasselijk getiteld: The Andy Field experience. Deze briljante show werd door zowel het publiek als ook door recensenten bijna unaniem gewaardeerd met 4 en 5 sterren. Andy Field is dus een man van vele talenten en wij zijn dan ook enorm trots dat wij hem hebben weten te strikken om deze talenten met jullie te delen. Zet Andy Field dus alvast op jouw lijstje van ‘must see acts’ voor het UICF 2018. Wij zien je daar!

***** Voice Mag – “Completely brilliant, classless humour.” 


**** Edinburgh Festivals – “For an hour of hilarious escapism, look no further.”


**** Fest Mag – “Stellar puns, great one liners.” Academicus


**** The Skinny – “A great show for an escape to the surreal, and laughing without always knowing or caring quite why.” 


“He has a surreal outlook, a set packed full of proper punchlines and a nerdy glee in sharing it.” – Steve Bennett, Chortle

 

Mijn sessies

Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.
Tickets nu te koop mét korting!