speaker-info

Andries Tunru (NL)

Veelzijdige, vrolijke verteller met scherp randje

Lekkere comedy, dat maakt Andries Tunru. Deze jonge cabaretier (1991) praat met kleur over zijn persoonlijk leven, zijn relatie en wat hem allemaal overkomt. De ene goede grap na de ander rolt over het podium. Hij heeft een stevige theaterachtergrond, en dat zie je. Als een vis in het water is hij. Kortom, een heerlijke comedian om bij achterover te leunen en lekker te lachen.

Andries groeide op in Culemborg. Hij studeerde aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar hij afstudeerde met het soloprogramma “Vlees, vis, wal en schip”. En dat bleek het begin van een mooie carrière: in 2016 stond hij solo in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival én zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. En hij is ook nog op de radio te horen als columnist bij het programma Druktemakers. Chapeau Andries! We hebben zin in je show.

Andries zien?

Hij speelt op:

UICF – Dag 2 – 1 april 2017

TivoliVredenburg

UICF – Tweede festivaldag op zaterdag 1 april Het UICF is op 31 maart en 1 april 2017 op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Beide dagen zullen verschillende comedians optreden. Shows duren zo’n 45 minuten. Hierdoor is het mogelijk veel artiesten te zien op één avond. Alle zalen zijn op hooguit een paar minuten lopen van […]

UICF
MEER LEZEN
Mis niets over het festival!
Tips, nieuws en leuke acties in je mailbox.